+90 212 238 55 35

Sosyal Medyada Biz}

DUYURULAR
ÖNEMLİ: ÇİN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU DUYURUSU 4 Aralık 2017 Tarihinden İtibaren Çin Vize Başvuruları Randevu Sistemi İle Biometrik Veri Alımı (Parmak İzi Alımına) Başlayacaktır. Başvuru işlemleri ve Randevu Alımları Şirketimiz Tarafından Yapılabilecektir. Başvuru Şekli ve Yeni Prosedürler İlgili A’dan Z’ye Tüm Detaylar En Kısa Sürede Web Sitemizde Ve Facebook Sayfamızda Yayınlanacaktır. Tüm Gelişmeleri Takip Etmek için Facebook sayfamızı takip edin: facebook.com/Cinvize
TÜMÜNÜ GÖR

Çin Vize Türleri ve Başvuru Prosedürleri Değişmiştir.

 

Çin Vize Türleri (Yeni) Gerekli Belgeler (Yeni)
C Vize Mürettebat, havacılık, denizcilik, görevlileri, uluslar arası tren taşımacılığı görevlileri, uluslar arası hava araçları mürettebatı, uluslar arası gemi mürettebatı ve aileleri ve uluslar arası karayolu taşımacılığı yapan araç sürücüleri başvurularında verilen vize türüdür. Gerekli Evraklar İçin Tıklayınız
D Vize Çin’e daimi ikamet için başvuru yapan şahıslara verilen vize türüdür. Gerekli Evraklar İçin Tıklayınız
F Vize Çin’de Ticari İş görüşmeleri, ziyaret, araştırma vb. faaliyetlerde bulunmak üzere Çin’e giden şahıs başvurularında verilen vize türüdür. Çin Ticari Vizesi işlemleri için gerekli belgeler aşağıdaki gibidir. Gerekli Evraklar İçin Tıklayınız
G Vize Çin’den (Pekin, Shanghai, Guangzhou) transit geçiş yapacak şahıs başvurularında verilen vize türüdür. Gerekli Evraklar İçin Tıklayınız
J Seri Vize J1 Vizesi Çin’de uzun süreli bulunan basın kurumlarının yabancı uyruklu uzun süreli ikamet eden gazeteci başvurularında verilen vize türüdür. Gerekli Evraklar İçin Tıklayınız
J2 Vizesi J2 vizesi Çin’e kısa süreli röportaj yapmak amacıyla giden yabancı uyruklu gazeteciler başvurularında verilen vize türüdür. Gerekli Evraklar İçin Tıklayınız
L Vize Çin’e turizm amaçlı giden şahıs başvurularında verilen vize türüdür. Gerekli Evraklar İçin Tıklayınız
Grup L Grup olarak Çin’e turizm amaçlı gidecek şahıslara Grup L vizesi verilebilir Gerekli Evraklar İçin Tıklayınız
M Vize Çin’e ticari faaliyetlerde (fuar, ticari görüşme, ticari spor yarışları, vs.) bulunmak üzere giden şahıs başvurularında verilen vize türüdür. Gerekli Evraklar İçin Tıklayınız
Q Seri Vize Q1 Vizesi Aile bütünlüğünden yola çıkarak; Çin’de ikamet etmek isteyen Çin vatandaşı aile fertlerine ve Çin’de daimi ikamet hakkına sahip yabancı uyruklu vatandaşların aile fertlerine olduğu kadar çocuklarının uzun süreli Çin’deki aile ve yakınlarına verilmesi amacıyla ikamet etmek isteyen şahıs başvurularında verilen (uzun süreli) vize türüdür. Gerekli Evraklar İçin Tıklayınız
Q2 Vizesi Çin’de kısa süreli ikamet etmek isteyen Çin vatandaşı aile fertleri ve Çin’de daimi ikamet hakkına sahip yabancı uyruklu vatandaşların aile fertlerinin başvurularında verilen vize türüdür. Gerekli Evraklar İçin Tıklayınız
R Vize Ülkenin ihtiyaç duyduğu yabancı uyruklu üst düzey yetenekler ya da acil ihtiyaç duyulan uzman kişilere verilen vize türüdür. Gerekli Evraklar İçin Tıklayınız
S Seri Vize S1 Vizesi Çin’de uzun süreli olarak çalışma, eğitim-öğrenim vb. sebeplerden dolayı ikamet eden yabancı uyruklu şahısların eşleri, anne-babaları, on sekiz (18) yaşını henüz doldurmamış çocukları, eşlerinin anne-babaları yada diğer şahsi işler dolayısı ile Çin sınırları içerisinde ikamet etmesi gereken şahıs başvurularında verilen vize türüdür. Gerekli Evraklar İçin Tıklayınız
S2 Vizesi Çin’de kısa süreli olarak çalışma, eğitim-öğrenim vb. sebeplerden dolayı ikamet eden yabancı uyruklu şahısların aile fertlerine olduğu kadar diğer şahsi işler dolayısı ile Çin sınırları içerisinde kalınması gereken şahıs başvurularında verilen vize türüdür. Gerekli Evraklar İçin Tıklayınız
X Seri Vize X1 Vizesi (6 Aydan Fazla) Çin’e öğrenim görmek, ileri düzey öğrenim veya staj amacıyla altı ay veya daha uzun sürelik bir dönem için gelen yabancılara verilir. Gerekli Evraklar İçin Tıklayınız
X2 Vizesi (6 Aydan Az) Çin sınırları içerisinde kısa süreli (6, Altı aydan az) öğrenim gören şahıslara verilen vize türüdür. Gerekli Evraklar İçin Tıklayınız
Z Vize Çin sınırları içinde çalışmak isteyen şahıs başvurularında verilen vize türüdür. Gerekli Evraklar İçin Tıklayınız
İndirilebilir Belgeler:
Çin Vizesi Başvuru Formu

çin vize evrakları

İNDİR

Çin Vizesi EK Formu

çin vize evrakları

İNDİR

Çin Ticari Vize Dilekçe Örneği
çin ticari vize dilekçesi

İNDİR


Çin Onay ve Tasdik Formu
çin vize evrakları

İNDİR


 

7-24

[important][/important]

Vizeport Olarak Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği başvurularınıda yapmaktayız.

Türkiyenin tüm illerinde ikamet eden pasaport sahipleri için Çin vizesi başvurularını gerçekleştirmekteyiz.

Çin Konsolosluğu Duyuru ! : Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu Duyuru! 17 Ekim 2011 Tarihinden İtibaren Eski ( Lacivert ) Pasaportlar İle Yapılan Başvuruları Kabul etmemektedir.

 

Yorumlar

Facebook Yorumları

17 Kasım 2013
1.453 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN