+90 212 238 55 35

Sosyal Medyada Biz}

DUYURULAR
Güncel Çin Vize başvuru bilgilendirmesi Çin Vize prosedürleri ve kuralları Çin konsolosluğu/elçiliği tarafından çok sık değişiklik gösterdiğinden dolayı Çin Vize Servisimiz tarafından sıkı olarak takip edilmekte ve burada web sitemizde tüm güncellemeler siz pasaport sahipleri ile paylaşılmaktadır. Şu an güncel olarak Çin vize başvurusu yapacak kişilerin %90’ını kapsayacak şekilde aşağıdaki maddelere dikkat edilmelidir.
TÜMÜNÜ GÖR

Çin Aile Bütünlüğü Vizesi [ Q Seri Vize ]

Çin Aile Bütünlüğü Vizesi: Q Seri Vize

Q1 Vizesi: (Uzun Süreli)

Aile bütünlüğünden yola çıkarak; Çin’de ikamet etmek isteyen Çin vatandaşı aile fertlerine ve Çin’de daimi ikamet hakkına sahip yabancı uyruklu vatandaşların aile fertlerine olduğu kadar çocuklarının uzun süreli Çin’deki aile ve yakınlarına verilmesi amacıyla ikamet etmek isteyen şahıs başvurularında verilen (uzun süreli) vize türüdür.

Q1 vize başvurusunda aile birliği dolayısı ile Çin’e gitmek isteyen şahıslar için gerekli olan evraklar:

  1. Çin’de ikamet eden Çinli vatandaş yada Çin’de daimi ikamet hakkına sahip olan yabancı uyruklu vatandaşın göndermiş olduğu davetiye
  2. Davet eden şahsa ait nüfus cüzdanı ya da pasaport fotokopisi
  3. Aile fertleri ilişkisini gösterir noter senedi aslı ve fotokopisi
  4. Savcılık temiz kağıdı (İçeriğinde arşiv kaydı ve adli sicil kaydı yoktur ibaresi bulunmalıdır.)
  5. 5000 TL den az olmamak kaydıyla banka hesap defteri aslı veya Banka hesap dökümü (imzalı ve kaşeli olarak banka imza yetkilisinin imza sirküleri fotokopisi ile sunulmalıdır.)
  6. Başvuranın Çin asıllı yabancı olması durumunda eski Çin nüfus cüzdanı ya da eski Çin pasaportunun fotokopisini sunması gerekmektedir.
  7. Çocuklarının uzun süreli Çin’deki aile ve yakınlarına verilmesi amacı güdülerek, Çin’e giden şahısların çocuk bakımı vekaletnamesinin aslını sunmaları gerekmektedir.

Q2 Vizesi:

Çin’de kısa süreli ikamet etmek isteyen Çin vatandaşı aile fertleri ve Çin’de daimi ikamet hakkına sahip yabancı uyruklu vatandaşların aile fertlerinin başvurularında verilen vize türüdür.

Q2 Vize başvurusu için gerekli olan evraklar:

  1. Çin’de ikamet eden Çinli vatandaş ya da Çin’de daimi ikamet hakkına sahip olan yabancı uyruklu vatandaşın göndermiş olduğu davetiye
  2. Davet eden şahsa ait nüfus cüzdanı ya da pasaport fotokopisi
  3. Aile fertleri ilişkisini gösterir noter senedi aslı ve fotokopisi
  4. Savcılık temiz kağıdı (İçeriğinde arşiv kaydı ve adli sicil kaydı yoktur ibaresi bulunmalıdır.)
  5. 5000 TL den az olmamak kaydıyla banka hesap defteri aslı veya Banka hesap dökümü (imzalı ve kaşeli olarak banka imza yetkilisinin imza sirküleri fotokopisi ile sunulmalıdır.)
  6. Başvuranın Çin asıllı yabancı olması durumunda eski Çin nüfus cüzdanı ya da eski Çin pasaportunun fotokopisini sunması gerekmektedir.

Çin Vizesi almak için bizi arayın

7-24

[important][/important]

Not: Turistik vizelerde Sadece 1 Giriş/Normal veya 1 Giriş/Eksres türleri geçerlidir.

Yorumlar

Facebook Yorumları

4.076 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM

BİR YORUM YAZIN