+90 212 238 55 35

Sosyal Medyada Biz}

DUYURULAR
ÖNEMLİ: ÇİN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU DUYURUSU 4 Aralık 2017 Tarihinden İtibaren Çin Vize Başvuruları Randevu Sistemi İle Biometrik Veri Alımı (Parmak İzi Alımına) Başlayacaktır. Başvuru işlemleri ve Randevu Alımları Şirketimiz Tarafından Yapılabilecektir. Başvuru Şekli ve Yeni Prosedürler İlgili A’dan Z’ye Tüm Detaylar En Kısa Sürede Web Sitemizde Ve Facebook Sayfamızda Yayınlanacaktır. Tüm Gelişmeleri Takip Etmek için Facebook sayfamızı takip edin: facebook.com/Cinvize
TÜMÜNÜ GÖR

Çin Aile Bütünlüğü Vizesi [ Q Seri Vize ]

Çin Aile Bütünlüğü Vizesi: Q Seri Vize

Q1 Vizesi: (Uzun Süreli)

Aile bütünlüğünden yola çıkarak; Çin’de ikamet etmek isteyen Çin vatandaşı aile fertlerine ve Çin’de daimi ikamet hakkına sahip yabancı uyruklu vatandaşların aile fertlerine olduğu kadar çocuklarının uzun süreli Çin’deki aile ve yakınlarına verilmesi amacıyla ikamet etmek isteyen şahıs başvurularında verilen (uzun süreli) vize türüdür.

Q1 vize başvurusunda aile birliği dolayısı ile Çin’e gitmek isteyen şahıslar için gerekli olan evraklar:

  1. Çin’de ikamet eden Çinli vatandaş yada Çin’de daimi ikamet hakkına sahip olan yabancı uyruklu vatandaşın göndermiş olduğu davetiye
  2. Davet eden şahsa ait nüfus cüzdanı ya da pasaport fotokopisi
  3. Aile fertleri ilişkisini gösterir noter senedi aslı ve fotokopisi
  4. Savcılık temiz kağıdı (İçeriğinde arşiv kaydı ve adli sicil kaydı yoktur ibaresi bulunmalıdır.)
  5. 5000 TL den az olmamak kaydıyla banka hesap defteri aslı veya Banka hesap dökümü (imzalı ve kaşeli olarak banka imza yetkilisinin imza sirküleri fotokopisi ile sunulmalıdır.)
  6. Başvuranın Çin asıllı yabancı olması durumunda eski Çin nüfus cüzdanı ya da eski Çin pasaportunun fotokopisini sunması gerekmektedir.
  7. Çocuklarının uzun süreli Çin’deki aile ve yakınlarına verilmesi amacı güdülerek, Çin’e giden şahısların çocuk bakımı vekaletnamesinin aslını sunmaları gerekmektedir.

Q2 Vizesi:

Çin’de kısa süreli ikamet etmek isteyen Çin vatandaşı aile fertleri ve Çin’de daimi ikamet hakkına sahip yabancı uyruklu vatandaşların aile fertlerinin başvurularında verilen vize türüdür.

Q2 Vize başvurusu için gerekli olan evraklar:

  1. Çin’de ikamet eden Çinli vatandaş ya da Çin’de daimi ikamet hakkına sahip olan yabancı uyruklu vatandaşın göndermiş olduğu davetiye
  2. Davet eden şahsa ait nüfus cüzdanı ya da pasaport fotokopisi
  3. Aile fertleri ilişkisini gösterir noter senedi aslı ve fotokopisi
  4. Savcılık temiz kağıdı (İçeriğinde arşiv kaydı ve adli sicil kaydı yoktur ibaresi bulunmalıdır.)
  5. 5000 TL den az olmamak kaydıyla banka hesap defteri aslı veya Banka hesap dökümü (imzalı ve kaşeli olarak banka imza yetkilisinin imza sirküleri fotokopisi ile sunulmalıdır.)
  6. Başvuranın Çin asıllı yabancı olması durumunda eski Çin nüfus cüzdanı ya da eski Çin pasaportunun fotokopisini sunması gerekmektedir.

Çin Vizesi almak için bizi arayın

7-24

[important][/important]

Not: Turistik vizelerde Sadece 1 Giriş/Normal veya 1 Giriş/Eksres türleri geçerlidir.

Yorumlar

Facebook Yorumları

02 Eylül 2013
3.918 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM

BİR YORUM YAZIN