+90 212 238 55 35

Sosyal Medyada Biz}

"çine vize" ile Etiketlenen Konular

Çin Ticari vizesi için gerekli belgeler: Normal şirket davetiyesi temin edilmesi durumunda ticari vize için istenen belgeler: Pasaport: En az 6 aylık geçerlilik süresi ve iki boş vize sayfası olan pasaport aslı. Eski pasaportlar: Çin vizesi bulunanlar başta olmak üzere...
Güncel Çin Vize başvuru bilgilendirmesi Çin Vize prosedürleri ve kuralları Çin konsolosluğu/elçiliği tarafından çok sık değişiklik gösterdiğinden dolayı Çin Vize Servisimiz tarafından sıkı olarak takip edilmekte ve burada web sitemizde tüm güncellemeler siz pasaport sahipleri ile paylaşılmaktadır. Şu an güncel...
Çin’li firma yetkilisinin Kimlik fotokopisi
Çinli Firma Örnek Organization Code Certifica belgesi
Çinli Firma Örnek Business Licence Belgesi
  Çin Transit Vizesi: Çin’den (Pekin, Shanghai, Guangzhou) transit geçiş yapacak şahıs başvurularında verilen vize türüdür. G Vize başvurularında başvuranın, ziyaret edilecek ülkeye (bölgeye) ait önceden tarihi ve koltuğu belirlenmiş olan uçak (araba, gemi) kombine biletini sunması gerekmektedir.   Çin...
  Çin Vizesi almak için bizi arayın S1 Vizesi: Çin’de uzun süreli olarak çalışma, eğitim-öğrenim vb. sebeplerden dolayı ikamet eden yabancı uyruklu şahısların eşleri, anne-babaları, on sekiz (18) yaşını henüz doldurmamış çocukları, eşlerinin anne-babaları yada diğer şahsi işler dolayısı ile...
Çin Ticari Vizesi ÇİN TİCARİ VİZE BELGELERİ VE PROSEDÜRLERİ Çin M Vizesi: Çin’e ticari faaliyetlerde (fuar, ticari görüşme, ticari spor yarışları, vs.) bulunmak üzere giden şahıs başvurularında verilen vize türüdür. İlk kez Çin vizesi alacak kişiler için M Vize...
Çin J Seri Vizesi: J1 ve J2 J1 Vizesi: Çin’de uzun süreli bulunan basın kurumlarının yabancı uyruklu uzun süreli ikamet eden gazeteci başvurularında verilen vize türüdür. J2 vizesi Çin’e kısa süreli röportaj yapmak amacıyla giden yabancı uyruklu gazeteciler başvurularında verilen...
Çin D Vizesi : Çin’e daimi ikamet için başvuru yapan şahıslara verilen vize türüdür. D Vize başvurularında başvuranın, Çin Kamu Güvenliği Bakanlığı’nın vermiş olduğu “Yabancılar Daimi İkamet Statüsü Onay Formu”nun aslını sunması gerekmektedir.   Dikkat Edilmesi Gereken Husus: D Vize sahiplerinin; Çin sınırlarına giriş yapmalarının ardından otuz gün içerisinde ikamet edecekleri yerdeki ilçe düzeyi üstündeki Yerel Halk Hükumet Emniyet Müdürlüğü Hudut Giriş ve Çıkış İdare Şubesi’ne ikamet tezkeresi almak için başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Çin Vizesi almak...
Çin C Vizesi: Mürettebat, havacılık, denizcilik, görevlileri, uluslar arası tren taşımacılığı görevlileri, uluslar arası hava araçları mürettebatı, uluslar arası gemi mürettebatı ve aileleri ve uluslar arası kara yolu taşımacılığı yapan araç sürücüleri başvurularında verilen vize türüdür. C Vize başvurusu için...
Çin Aile Bütünlüğü Vizesi: Q Seri Vize Q1 Vizesi: (Uzun Süreli) Aile bütünlüğünden yola çıkarak; Çin’de ikamet etmek isteyen Çin vatandaşı aile fertlerine ve Çin’de daimi ikamet hakkına sahip yabancı uyruklu vatandaşların aile fertlerine olduğu kadar çocuklarının uzun süreli Çin’deki...
Sonraki Sayfa »