+90 212 238 55 35

Sosyal Medyada Biz}

DUYURULAR
ÖNEMLİ: ÇİN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU DUYURUSU 4 Aralık 2017 Tarihinden İtibaren Çin Vize Başvuruları Randevu Sistemi İle Biometrik Veri Alımı (Parmak İzi Alımına) Başlayacaktır. Başvuru işlemleri ve Randevu Alımları Şirketimiz Tarafından Yapılabilecektir. Başvuru Şekli ve Yeni Prosedürler İlgili A’dan Z’ye Tüm Detaylar En Kısa Sürede Web Sitemizde Ve Facebook Sayfamızda Yayınlanacaktır. Tüm Gelişmeleri Takip Etmek için Facebook sayfamızı takip edin: facebook.com/Cinvize
TÜMÜNÜ GÖR

Çin Ticari Vizesi [ M Vize ]

Çin Ticari Vizesi [ M Vize ]

ÇİN TİCARİ FAALİYETLER VE SPORTİF YARIŞLAR İÇİN VİZE:

Çin M Vizesi: Çin’e ticari faaliyetlerde (fuar, ticari görüşme, ticari spor yarışları, vs.) bulunmak üzere giden şahıs başvurularında verilen vize türüdür.

M Vize başvurusu için gerekli olan evraklar:

  1. TİCARİ VE GRUP ÇİN VİZESİ İÇİN STANDART OLARAK İSTENİLEN EVRAKLAR

    1. Pasaport: En az 6 ay süresi ve iki boş vize sayfası olan pasaport aslı.

        Önemli hatırlatma:  Çin vizenizin çıkmasını kolaylaştırmak için varsa eski pasaportlarınızı mutlaka bize getiriniz.

    2. Fotoğraf: 2 adet arka fonu beyaz, önden çekilmiş, ve gözlük kullanılmayan biyometrik fotoğraf.

    3. Son 6 ayda içinde Ticaret Odası, Sanayi Odası, Esnaf Odası vs. Odalar’dan alınan faaliyet belgesi aslı, şahıs firması ise vergi dairesinden alınan ıslak imzalı vergi mükellefiyet yazısı. 

    4. Limited şirket yada anonim şirket ise ayrıca ticaret sicil gazetesi fotokopisi.

    5. Vergi Levhası Fotokopisi  (2016 yılı onaylı olmalıdır)

    6. Şirket antetli kağıdı üzerine basılmış kaşe imzalı dilekçe aslı (Dilekçe örneği ektedir. İçindeki bütün boş bölümleri- tarih, adı soyadı, pasaport no, görev, cep telefonu ve yıllık gelir- mutlaka bilgisayarda doldurunuz)    

    7. Çin’den yetkili kurum davetiyesi

    8. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

    9. E-devlet’ten indirilen tam vukuatlı nüfüs kayıt örneği, ikametgah (adres belgesi) ve adli sicil kaydı

    10. Firma sahibi ise E-devlet’ten indirilen 4B SGK hizmet dökümü; Çalışan ise E-devlet’ten indirilen 4A SGK hizmet dökümü

    11. Pasaport sahibine ait bilgi formu doldurulmalıdır. (Örnek ektedir)

    12. Eski pasaport yoksa ilave İngilizce dilekçe gereklidir. ( Örnek ektedir)

    13. Çin İstanbul Başkonsolosluğuna hitaben …adlı …soyadlı ……. pasaport nolu kişinin söz konusu şirkette hangi tarihten itibaren çalışmakta olduğunu veya ….. isimli şirketinin sahibi yada ortağı olduğunu belirten Noter onaylı beyanname; veya firma imza yetkilisi ise imza sirküleri aslı da kabul edilmektedir.

    14. 5.000 USD balkiyeli şahsi banka hesap dökümü

    15. Çin’deki firmalarla yapılan ticareti kanıtlayacak en az 10.000 usd ‘lik Fatura, Dekont vs.

    16. Belediye onaylı barkodlu davetiye (ekte örneği var)

    17. Çinli firmanın business-licence belgesi

    18. Çinli firmanın yetkilisinin kimlik fotokopisi (Ekte örneği var)

    19. Çinli firmanın organization code certifica belgesi (Ekte örneği var)

    20. Noterden beyanname (Ekte örneği var)

Çin Vizesi almak için bizi arayın

7-24

[important][/important]

Not: Turistik vizelerde Sadece 1 Giriş/Normal veya 1 Giriş/Eksres türleri geçerlidir.

Yorumlar

Facebook Yorumları

02 Eylül 2013
6.053 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM

BİR YORUM YAZIN