+90 212 238 55 35

Sosyal Medyada Biz}

DUYURULAR
Güncel Çin Vize başvuru bilgilendirmesi Çin Vize prosedürleri ve kuralları Çin konsolosluğu/elçiliği tarafından çok sık değişiklik gösterdiğinden dolayı Çin Vize Servisimiz tarafından sıkı olarak takip edilmekte ve burada web sitemizde tüm güncellemeler siz pasaport sahipleri ile paylaşılmaktadır. Şu an güncel olarak Çin vize başvurusu yapacak kişilerin %90’ını kapsayacak şekilde aşağıdaki maddelere dikkat edilmelidir.
TÜMÜNÜ GÖR

Çin Ticari Vizesi [ M Vize ]

Çin Ticari Vizesi [ M Vize ]

ÇİN TİCARİ VİZE BELGELERİ VE PROSEDÜRLERİ Çin M Vizesi: Çin’e ticari faaliyetlerde (fuar, ticari görüşme, ticari spor yarışları, vs.) bulunmak üzere giden şahıs başvurularında verilen vize türüdür. İlk kez Çin vizesi alacak kişiler için M Vize başvurusu için gerekli olan evraklar: Ticari Çin vize başvuru için aşağıdaki yönergeleri izlemeniz yeterlidir.

ÇİN VİZESİ İÇİN GEREKLİ BELGELER


Daha önce en az 3 kez Çin vizesi olan kişiler için M Vize başvurusu için gerekli olan evraklar: Ticari Çin vize başvuru için aşağıdaki yönergeleri izlemeniz yeterlidir.

Normal şirket davetiyesi temin edilmesi durumunda ticari vize için istenen belgeler:

  • Pasaport: En az 6 aylık geçerlilik süresi ve iki boş vize sayfası olan pasaport aslı.
  • Eski pasaportlar: Çin vizesi bulunanlar başta olmak üzere tüm eski pasaportlarınızın da dosyanıza eklenmesi gerekmektedir.
  • Fotoğraf: 2 adet arka fonu beyaz, önden çekilmiş, ve gözlüksüz biyometrik fotoğraf.
  • Son 6 ayda içinde Ticaret Odası, Sanayi Odası, Esnaf Odası vs. Odalar’dan alınan ıslak imzalı faaliyet belgesi aslı,  Faaliyet belgesi olmayan şahıs firmaları için ise vergi dairesinden alınan ıslak imzalı vergi mükellefiyet yazısı.
  • Vergi levhası fotokopisi  (2017 yılı onaylı olmalıdır)
  • Şirket antetli kağıdı üzerine basılmış kaşe ile imzalı dilekçe aslı (Dilekçe örneğini aşağıdan indirebilirsiniz. İçindeki bütün boş bölümleri mutlaka bilgisayarda doldurunuz)
  • E-devlet’ten indirilen adli sicil kaydı (Barkodlu)
  • Firma sahibi ise E-devlet’ten indirilen 4B SGK hizmet dökümü; Çalışan ise E-devlet’ten indirilen 4A SGK hizmet dökümü; Emekli ise E-devlet’ten indirilen emeklilik belgesi
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Pasaport sahibine ait bilgi formu doldurulmalıdır. (Örnek aşağıdadır)
  • Çin ile ticaret yaptığına dair 10.000 USD üzerinde fatura fotokopisi veya ticari sözleşmesi fotokopisi.
  • En az 5.000 USD bakiyesi bulunan pasaport sahibine ya da çalıştığı şirkete ait güncel son haftalık banka tarafından KAŞELİ İMZALI banka hesap dökümü (Son iki hafta içinde alınmış olmalıdır)
  • Çin’deki Davet eden firmanın faaliyet belgesi fotokopisi ve faaliyet belgesi üzerinde belirtilen kanuni temsilcisinin kimlik fotokopisi (Örnekleri aşağıda bulabilirsiniz.)

Randevunuzun alınabilmesi için aşağıdan indirebileceğiniz bilgi formunun, pasaport sahibi tarafından eksiksiz doldurulup belgeleriniz ile birlikte tarafımıza gönderilmesi gerekmektedir.  Çin Vizesi Bilgi Formu (İndirmek için Tıklayınız) Çin Ticari Vize Dilekçesi (İndirmek için Tıklayınız) Normal Şirket Davetiye örneği (Görüntülemek için Tıklayınız)

Çin’li firmanın yekilisine ait kimlik fotokopi örneği

Çin’deki Davet eden firmanın faaliyet belgesi

ÖNEMLİ: Güncel Çin Vize başvuru bilgilendirmesi Çin Vize prosedürleri ve kuralları Çin konsolosluğu/elçiliği tarafından çok sık değişiklik gösterdiğinden dolayı Çin Vize Servisimiz tarafından sıkı olarak takip edilmekte ve burada web sitemizde tüm güncellemeler siz pasaport sahipleri ile paylaşılmaktadır. Şu an güncel olarak Çin vize başvurusu yapacak kişilerin %90’ını kapsayacak şekilde aşağıdaki maddelere dikkat edilmelidir.

  • Çin’e ilk kez vize başvurusu yapacak kişilerin normal davetiye ile başvuru yapabilmektedir, fakat Çin Konsolosluğu/Elçiliği normal davetiye ile işleme giren başvuruları 2-4 ay işlemde tutmaktadır. Başvurunuzu normal süreçte (10-12 günde) sonuçlanması için mutlaka Çin’den Belediye onaylı resmi davetiye getirmeniz gerekmektedir.
  • Daha önce en az 2 adet kullanılmış Çin Vizeniz var ise Belediye davetiyesi temin etmenize gerek yoktur. Çin’deki herhangi bir firmadan normal şirket davetiyesinin mail yoluyla okunaklı ve renkli kopyasını temin etmeniz yeterlidir.
  • Çin’deki davetiye temin ettiğiniz ya da daha önce ticaret yaptığınız Çinli firmadan tarafınıza kesilmiş en az (10.000 USD) lık imzalı ve kaşeli fatura fotokopisi sunmanız gerekmektedir.
  • 2017 Aralık ayından sonra Çin Konsolosluğu veya Büyükelçiliğinde Çin vizesi için Parmak izi vermediyseniz, size alacağımız randevu tarihinde başvuru merkezine gelip parmak izi vermeniz gerekecektir.
  • Pasaportunuzun seyahat bitiş tarihi geçerli olacak şekilde en az 6 ay geçerlilik süresi olması gerekmektedir.
  • Pasaportunuzda karşılıklı olacak şekilde en az 2 boş sayfası bulunduğuna dikkat ediniz.

Çin Vizesi almak için bizi arayın

7-24

[important][/important]

Not: Turistik vizelerde Sadece 1 Giriş/Normal veya 1 Giriş/Eksres türleri geçerlidir.

Yorumlar

Facebook Yorumları

7.609 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM

BİR YORUM YAZIN

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.