+90 212 238 55 35

Sosyal Medyada Biz}

DUYURULAR
Güncel Çin Vize başvuru bilgilendirmesi Çin Vize prosedürleri ve kuralları Çin konsolosluğu/elçiliği tarafından çok sık değişiklik gösterdiğinden dolayı Çin Vize Servisimiz tarafından sıkı olarak takip edilmekte ve burada web sitemizde tüm güncellemeler siz pasaport sahipleri ile paylaşılmaktadır. Şu an güncel olarak Çin vize başvurusu yapacak kişilerin %90’ını kapsayacak şekilde aşağıdaki maddelere dikkat edilmelidir.
TÜMÜNÜ GÖR

Çin Çalışma Vizesi [ Z Vize ]

ÇİN ÇALIŞMA VİZESİ: Z Vize

Çin sınırları içinde çalışmak isteyen şahıs başvurularında verilen vize türüdür.

Z Vize başvurusu için gerekli olan evraklar:

  1.  2 Adet ( Arka fonu Beyaz )  vesikalık resim
  2. Pasaport fotokopisi
  3. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  4. Çin’deki yetkilendirilen kurumun vize bildirim formu (aslı)
  5. Çin tarafınca verilen çalışma izin belgesi ya da uzman belgesi aslı ve fotokopisi
  6. Tam teşekküllü devlet hastanesinden Sağlık raporu
  7. İşyeri tarafından verilen tanıtım (kanıt) mektubu aslı
  8. Kişinin işyeri kanıt belgesi
  9. Savcılıktan Temiz kağıdı
 Çin Vizesi almak için bizi arayın:
7-24

[important][/important]

Yorumlar

Facebook Yorumları

13.821 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 20 YORUM

  1. Ferhat dedi ki:

    Merhabalar. Ben Cinde ogrenciyim. Burada ingilizce kurslari veren bir kuruma ingilizce ogretmenligi yapabilmek icin basvurdum. Ama dili ingilizce olan yabancilar icin z vize alirken diploma sarti aramiyorlar fakat bizden istiyorlar. Yukaridaki yorumunuzda diploma sarti olmadigindan bahsetmissiniz. Bu durum sadece belli mesleki durumlar icinmi gecerli ? Cin devletinin vermis oldugu uzman belgesini alabilmek icin gerekli sartlar nelerdir. Bu konulara aciklik getirirseniz cok memnun olurum.

  2. Anar dedi ki:

    Merhaba Çinli bir firma ile anlaştım çalışma lisansım da onaylanmış bana vize için davetiye alacaklar.
    Firmam ısrarla sağlık raporunu sadece çinden alacaksın diyor bu doğru mu yoksa türkiyede de almam gerekiyor mu?

    1. Çin Vize Servisi dedi ki:

      Merhaba,
      Çinli firma doğru söylüyor.
      Sağlık raporunu artık Çin’den alacaksınız.
      Devetiyeniz ve diğer tüm belgeleriniz ile başvuru yapacak ve Z vizenizi alacaksınız.
      arkasından çin’e gittiğinizde sağlık raporu için sizi yönlendirecekler.

  3. FETHİ dedi ki:

    merhabalar.. eşim çin vatandaşı türkiyede yaşıyoruz ben çinde oturum almak istiyorum çine gitmeden burdan konslosluktan oturum için başvuru yapabilirmiyim..ve gerekli evraklar nelerdir.

    1. Çin Vize Servisi dedi ki:

      Çin’de oturum alabilmeniz için Çin Halk Cumhuriyetinden gelmesi gereken birtakım belgeler var.
      ilgili vize türü: http://www.cinvizeleri.com/cin-aile-butunlugu-vizesi-q-seri-vize/

  4. Ozan dedi ki:

    Merhaba. Çin’de İngilizce öğretmenliği yapmak için bir şirketle anlaştım. Kişinin işyeri kanıt belgesi dediğiniz nedir?

    1. Çin Vize Servisi dedi ki:

      Merhabalar Ozan bey,
      Kişinin kanıt belgesi karşı tarafta çalışacağınız şirketin resmi belgeleridir.
      Çin Vize Servisi

    2. seda dedi ki:

      Merhaba OZan bey, Çin’e gidebildiniz mi acaba öğretmenlik için? Vize olayı nasıl halloldu? Ben de gitmek istiyorum fakat vize olayına takılıyorum.

      1. Serhat ÇAKMAK dedi ki:

        Çində polislər çalışma vizesi olmayanları engelliyor maalesef ve dikkat edin yani yakalanacak olursanız benim gibi bir haftalık hapis cezası yiyorsunuz ne yazık ki

  5. Ali İnce dedi ki:

    Merhabalar
    Gerekli olan evraklar arasında asılları istenilenler de var. Ben Türkiyedeyim bu evraklar için Çine mi gitmem gerekiyor?. Yoksa fax veya email yoluyla alabiliyor muyuz bu evrakları?

    1. Çin Vize Servisi dedi ki:

      Asılları istenen belgelerin asıllarının posta örn:”DHL” ile gelmesi gerekiyor.. Çin Vize başvurularında asılları istenen belgelerin Mail veya fax yoluyla gelmesi durumunda başvuru kabul edilmemektedir.

  6. Fahri dedi ki:

    Merhabalar
    Çinden çalişma vizesi almak için herrhangi bir yaş sorunu varmı yada ünüversite mezunu olmak gerekiyormu?
    25 yaşının altındayım ve üniverrsitede mezunu değilim sadece çinde 3 yıl kadar dil eğitimi aldım. bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. iyi çalışmalar

    1. Çin Vize Servisi dedi ki:

      Merhabalar Fahri bey,
      Çin’de çalışmak için üniversite mezunu olma şartı yok.. Çin’de çalışma vizesi “Z Vize” için gerekli belgeler arasında yer alan “1.) Çin’deki yetkilendirilen kurumun vize bildirim formu (aslı)
      2.)Çin tarafınca verilen çalışma izin belgesi ya da uzman belgesi aslı ve fotokopisi” gibi belgelerin asılları geldiği taktirde… diğer evraklarınızı Türkiye’den temin ettiğiniz taktirde başvurunuzu yapabiliriz.

  7. burak dedi ki:

    merhabalar
    ben cinde ogrenciyim 2 sene boyunca cince ogrendim simdi bir firmada calismak istiyorum bunun icin biriyle gorustum olumlu sonuc aldim vize islemlerine basladilar bir takim forumlar doldurdum benim sorum bana evraklari vereceklerini sonra turkiyeye donecegim ve islemleri orada yapacagim soylendi ama ben pek guvenemiyorum isin proseduru hakkindi bir bilgi alabilirmiyim ? yada yonlendirirmisiniz? cinden ne evrak lazim sonra turkiyede ne yapilacak ve bu surec nekadar surer ?

    1. Çin Vize Servisi dedi ki:

      Burak bey,
      Çin de çalışabilmeniz için Çinli firma tarafından size ilgili resmi belgelerin temin edilmesi gereklidir.
      muhtemelen bahsettiğiniz formlar doğrudur.. ve o o belgeler ile birlikte Türkiye’den Z vize almanız gerekmektedir.
      Vize başvurunuzu Vize Servisimizden gerçekleştirebilirsiniz.

  8. Volkan ATAR dedi ki:

    Merhabalar,

    Eskişehirde üniversite öğrencisiyim ve bu yaz için çin’de bir işletmeye staj başvurusunda bulundum. Kabul edildi. Stajın süresi yaklaşık 3 ay ve işletme bana kendilerince hazırlanmış davetiye belgelerini gönderdi. Yeşil pasaport sahibiyim.Çin yeşil pasaporta vize istemeyen ülkeler arasında. Fakat benim durumum orda çalışmayı ve oturmayı gerektirdiği için vize almak zorunda mıyım? Almak zorundaysam hangi tür bi vize (çalışma vizesi,oturma vizesi vb.) almam gerekiyor. Cevap verirseniz sevinirim.

    İyi çalışmalar

    1. Çin Vize Servisi dedi ki:

      Merhabalar,
      Öncelikle Çin Halk Cumhuriyeti Başkonsolosluğu/Büyükelçiliği Yeşil pasaport’a vize uygulamasında bulunmamaktadır.
      Talep ettiğiniz vize kategorisine başvurunun kabul edilebilmesi için Yeşil pasaportunuzu değiştirmenizi ve normal çipli pasaport alınması gerektiğini belirtiyor. Yeşil pasaport ile sadece Turistik veya Ticari ziyaretlerde bulunabiliyorsunuz ve bu ziyaretler maksimum 30 gün kalış süresi ile sınırlıdır.

BİR YORUM YAZIN