+90 212 238 55 35

Sosyal Medyada Biz}

DUYURULAR
Güncel Çin Vize başvuru bilgilendirmesi Çin Vize prosedürleri ve kuralları Çin konsolosluğu/elçiliği tarafından çok sık değişiklik gösterdiğinden dolayı Çin Vize Servisimiz tarafından sıkı olarak takip edilmekte ve burada web sitemizde tüm güncellemeler siz pasaport sahipleri ile paylaşılmaktadır. Şu an güncel olarak Çin vize başvurusu yapacak kişilerin %90’ını kapsayacak şekilde aşağıdaki maddelere dikkat edilmelidir.
TÜMÜNÜ GÖR

Çin Ögrenci Vizesi [ X Seri Vize ]

ÇİN ÖĞRENCİ VİZESİ:X Seri Vize

Çin’e öğrenim görmek, ileri düzey öğrenim veya staj amacıyla altı ay veya daha uzun sürelik bir dönem için gelen yabancılara verilir. X Vizesine başvuru için, kabul eden birimden ve ilgili yetkili otoriteden alınacak sertifikalar gerekmektedir, yani, Çin’e Gelecek Denizaşırı Öğrenciler için Başvuru Formu (JW201 Formu veya JW202 Formu), Yabancılar için Giriş İzni Tebliği ve Sağlık Raporu

X1 Vizesi, Çin sınırları içerisinde uzun süreli (6, Altı ay üzeri) öğrenim görmek isteyen şahıs başvurularında verilen vize türüdür.

X1 Vize başvurusu için gerekli olan evraklar:

  1. 2 Adet ( Arka fonu Beyaz )  vesikalık resim
  2. Kişinin pasaport ve pasaport fotokopi’leri, nüfus cüzdanı fotokopisi
  3. Çin’e gelen yabancı uyruklu öğrenciler vize başvuru formu
  4. Kabul eden kurumun gönderdiği giriş bildiriminin aslı ve fotokopisi
  5. Yetkili kurumun vermiş olduğu kanıt niteliğindeki evraklar (Yetkilendirilen kurumun kaşesini taşıyan yabancı öğrenci Çin’e giriş vize başvuru formu “JW201” veya “JW202” formu.)
  6. Yerel savcılıktan alınacak adli sicil kaydı ( İçerikte mutlaka Adli sicil kaydı yoktur ve arşif kaydı yoktur ibaresinin bulunması gerekmektedir. )
  7. Yabancı uyruklu vatandaşlar için sağlık raporu

 

X2 Vizesi, Çin sınırları içerisinde kısa süreli (6, Altı aydan az) öğrenim gören şahıslara verilen vize türüdür.

X2 Vize başvurusu için gerekli olan evraklar:

  1. 2 Adet ( Arka fonu Beyaz )  vesikalık resim
  2. Kişinin pasaport ve pasaport fotokopi’leri, nüfus cüzdanı fotokopisi
  3. Çin’e gelen yabancı uyruklu öğrenciler vize başvuru formu
  4. Kabul eden kurumun gönderdiği giriş bildiriminin aslı ve fotokopisi
  5. Yetkili kurumun vermiş olduğu kanıt niteliğindeki evraklar (Yetkilendirilen kurumun kaşesini taşıyan yabancı öğrenci Çin’e giriş vize başvuru formu “JW201” veya “JW202” formu.)
  6. Yerel savcılıktan alınacak adli sicil kaydı ( İçerikte mutlaka Adli sicil kaydı yoktur ve arşif kaydı yoktur ibaresinin bulunması gerekmektedir. )
  7. Yabancı uyruklu vatandaşlar için sağlık raporu

 

Çin Vizesi almak için bizi arayın

7-24

cin-ogrenci-vizesi

[important][/important]

Yorumlar

Facebook Yorumları

Çin Ögrenci Vizesi [ X Seri Vize ] için yorumlar kapalı
12.312 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN