+90 212 238 55 35

Sosyal Medyada Biz}

DUYURULAR
ÖNEMLİ: ÇİN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU DUYURUSU 4 Aralık 2017 Tarihinden İtibaren Çin Vize Başvuruları Randevu Sistemi İle Biometrik Veri Alımı (Parmak İzi Alımına) Başlayacaktır. Başvuru işlemleri ve Randevu Alımları Şirketimiz Tarafından Yapılabilecektir. Başvuru Şekli ve Yeni Prosedürler İlgili A’dan Z’ye Tüm Detaylar En Kısa Sürede Web Sitemizde Ve Facebook Sayfamızda Yayınlanacaktır. Tüm Gelişmeleri Takip Etmek için Facebook sayfamızı takip edin: facebook.com/Cinvize
TÜMÜNÜ GÖR

Çin Ticari Vizesi [ F Vize ]

ÇİN TİCARİ VİZESİ : F Vize

Çin’de Ticari İş görüşmeleri, ziyaret, araştırma vb. faaliyetlerde bulunmak üzere Çin’e giden şahıs başvurularında verilen vize türüdür. Çin Ticari Vizesi işlemleri için gerekli belgeler aşağıdaki gibidir.

Son 2 yıl içerisinde vize almış veya 2 kere giriş/çıkış yapmış olanlara, Çin Vize Servisi olarak bundan sonra Çin’deki şirketlerin davetiyeleri ile başvurabileceğiz.

Çin vizesi alacak kişilerin Resmi belediye onaylı davetiye aslı getirtmeleri gerekmektedir. (Resmi belediye davetiye örneği için Tıklayınız)

Gerekli Evraklar:

  1. 2 Adet ( Arka fonu Beyaz )  vesikalık resim
  2. Kişinin pasaport aslı ve pasaport fotokopileri
  3. Var ise eski pasaportlar ve çin vizelerinin fotokopileri
  4. Kimlik Fotokopisi
  5. Davet eden Çin’deki kurum tarafından barkodlu belediye onaylı resmi davetiye (Renkli Fotokopisi kabul edilebiliyor)
    • Davetiye Örneği:

      çin-vizesi-barkodlu-belediye resmi-davetiye

      RESMİ BÜYÜTMEK İÇİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ

    • Davetiyenin yanında istenen EK belgeler:

      RESMİ ŞİRKET BELGESİ RENKLİ FOTOKOPİSİ

      organization-code-certifica

      Organization Code Certifica

    • RESMİ ŞİRKET BELGESİ RENKLİ FOTOKOPİSİ

      business licence (1) (1)

      Business Licence

    • ÇİN’DEKİ ŞİRKET YETKİLİSİNİN (aynı zamanda davetiyede imzası bulunan yetkili) KİMLİK FOTOKOPİSİ

      ID CARD

      ID CARD

  6. Tam ve Eksiksiz Doldurulmuş Çin Vizesi Başvuru formu ( Biz sizin adınıza dolduruyoruz.)
  7. Çin Ticari vizesi dilekçesi; Şirketin Antetli Kağıdına Dilekçe (Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu Vize Bölümü Dikkatine yazılmış Firma yetkilisi tarafından imzalı ve kaşeli dilekçe )
  8. Şirketin Faaliyet Belgesi (Ticaret Odasından Alınmış Orjinal ve Yeni Tarihli )
  9. Şirketin Vergi Levhası 2014/2015 yılı ( Fotokopisi )
  10. SGK İŞE GİRİŞ BİLDİRGESİ
  11. A4 HİZMET DÖKÜMÜ
  12. ŞİKRET SAHİBİ İSE 4B HİZMET DÖKÜMÜ
  13. ADLİ SİCİL VE ARŞİV KAYDI
  14. NOTER ONAYLI SÖZLEŞME ASLI (Ekte örneği var)
    • Örneği:

  Çin Vizesi almak için bizi arayın

7-24

1 Yıllık Çok Girişli Çin Vizesi
1 Yıllık Çok Girişli Çin Vizesi hakkında detaylı bilgi için Bizi arayınız 0212 238 55 35 - 0532 451 81 71

cin-ticari-vizesi

Yorumlar

Facebook Yorumları

15 Eylül 2012
13.079 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 14 YORUM

  1. ORHAN dedi ki:

    Çin Konsolosluğu’nu arıyorum fakat telefonları kimse açmıyor. Konsolosluğa nasıl ulaşabilirim?

    1. Çin Vize Servisi dedi ki:

      Çin Konsolosluğu telefonları meşkul olduğu zamanda çalıyor sesi vermektedir. Muhtemelen hem iş yoğunluğu hemde telefon yoğunluğuna denk gelmişsinizdir.
      Tekrar denemenizi tavsiye ederiz.

  2. Serdar dedi ki:

    Çin’e Dil eğitimi için gitmek istiyorum. Gerekli şartlar nelerdir? ve ücretler hakkında bilgi almak istiyorum.Acil olarak cevap verirseniz memnun olurum.

    1. Çin Vize Servisi dedi ki:

      Sayın Serdar bey,
      Dil eğitimi için öncelikle bu konuda Dil eğitimi veren makamlar ile iletişime geçmeniz ve kabul edilmeniz gerekmektedir.
      Zaten bir eğitim kurumu ile irtibat içindeyseniz bu kurumun sizin adınıza davetiye (orijinal) göndermesi gerekir. Davetiye içeriğinde Şahsi bilgileriniz, Eğitim süreci, Kalacağınız yer konusunda da bilgiler bulunmalıdır. Çin’de Dil eğitimi veren kurumlar ülkelerine gelecek öğrencileri için hangi prosedürlerin, belgelerin gerektiğini bilmektedirler. Eğitim kurumunun size gönderdiği belgeler ile Öğrenci vizesi için gerekli belgeleri tarafımıza gönderdiğiniz taktirde başvurunuz (ilk başvuru gününde ) yapılır ve en geç 1 hafta sonunda vizeniz çıkmış olur.
      Çin Öğrenci vizesi ücreti 110 USD’dir.

  3. Çin Vize Servisi dedi ki:

    2014 vergi levhası konusundaki Uygulama başlamıştır.

BİR YORUM YAZIN