+90 212 238 55 35

Sosyal Medyada Biz}

"çin vize resmi" ile Etiketlenen Konular

Çin Ticari vizesi için gerekli belgeler: Normal şirket davetiyesi temin edilmesi durumunda ticari vize için istenen belgeler: Pasaport: En az 6 aylık geçerlilik süresi ve iki boş vize sayfası olan pasaport aslı. Eski pasaportlar: Çin vizesi bulunanlar başta olmak üzere...
04-12-2017 tarihi itibarıyla Tüm Çin Vize başvuruları Randevu sistemi ile kabul edilmektedir. Randevunuzun alınabilmesi için öncelikle Çin Vize Ön Formunu “Eksiksiz ve Doğru bilgiler ile” doldurulması ve bize mail yoluyla ulaştırılması gerekmektedir. Çin Vize Online form işlemi tamamlandıktan sonra Randevu...
Başvurunuzun sisteme girilmesi ve Randevunuzun alınabilmesi için "Aşağıdaki Online Ön Bilgi Formunun pasaport sahipleri tarafından EKSİKSİZ ve DOĞRU BİLGİLER ile doldurulması ve  bize mail yoluyla gönderilmesi gerekmektedir.